Een netwerkbijeenkomst georganiseerd door Broodfonds Korenmaten in samenwerking met NedLes en Boost Ringdijk.

Het Broodfonds “Korenmaten” bestaat uit 50 zelfstandig ondernemers; webdesigners, adviseurs, acrobaten, filmregisseurs, schrijvers, docenten, koks, cateraars, meubelmakers, architecten, projectontwikkelaars en nog veel meer. Voor alle niet-Nederlanders die graag in contact komen met Nederlanders om hun netwerk uit te breiden, om in contact te komen met mensen die op hun werkgebied werken, organiseren wij een bijeenkomst om met elkaar in contact te komen. We hopen dat iedere aanwezige er minimaal één concrete afspraak aan overhoudt; het liefst op het gebied van werk, maar het kan ook een afspraak zijn voor een hobby; mee naar de voetbalclub, of naar het museum.

Adres: Boost Ringdijk, Ringdijk 44, 1097 AE Amsterdam

Het programma:

  • vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee
  • 20.00 uur start netwerkprogramma:
   • Kennismaking, eerste indruk
   • Speed date
   • Tafelgesprekken op basis van gemeenschappelijke interesses
   • Vraag en aanbodmarkt; Wat heb je te bieden? Waarnaar ben je op zoek?
  • 22.00 uur afterparty