Eduardo Perez Seiglie komt uit Cuba en leert Nederlands bij NedLes. Hij heeft in zijn huis een bijzondere muur: een woordmuur. Op de woordmuur schrijft hij nieuwe woorden en grammatica. Zo ziet hij de nieuwe woorden en grammatica elke dag. Bijvoorbeeld als hij aan tafel zit om te eten. Of als hij zijn huiswerk maakt. Op de foto’s kun je zien hoe de woordmuur van Eduardo eruit ziet. 

Het is een goede herhaling om de nieuwe woorden en grammatica op de muur te schrijven. Maar Eduardo schrijft natuurlijk niet direct op de muur. Dat is zonde van de verf! Hij schrijft op een speciaal soort folie. Op dat folie kun je makkelijk met een whiteboardstift schrijven. Het folie dat Eduardo gebruikt is van het merk Legamaster en het heet Magic Chart. Je kunt het onder andere bij bol.com kopen. 

Eduardo is heel blij met zijn muur. Hij leert er goed Nederlands door. Hij is net begonnen met een nieuwe cursus bij NedLes. Hij blijft dus voorlopig woorden en grammatica op zijn muur schrijven!

(Uit: De Nedles, de schoolkrant van NedLes, april 2020)